Японія передасть Україні пожежне спорядження

1000 0
Японія планує направити пожежне спорядження та телекомунікаційне обладнання для допомоги людям, які беруть участь у рятувальних операціях в Україні.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Міністерство у загальнонаціональних справах з місцевої автономії та зв'язку Японії оголосило, що відправить українському уряду протипожежне і телекомунікаційне обладнання для рятувальних операцій. Про це повідомляє NHK.

Японія планує направити українському уряду пожежне спорядження та телекомунікаційне обладнання для надання допомоги людям, які беруть участь у рятувальних операціях в Україні.

Читайте також: Вперше в історії. Японія подарувала збройним силам України бронежилети і шоломи

Японія надішле 25 різних видів речей, у тому числі близько 1300 комплектів пожежних костюмів, 50 гідравлічних домкратів, 150 нош та 25 супутникових мобільних телефонів. Частину отримали від штабів пожежних підрозділів, інші надали приватні компанії.

Очікується, що поставки надійдуть наступного місяця. Обладнання буде доставлено українським урядовцям в Польщі.

Нагадаємо, що ще на початку березня уряд Японії заявив, що надасть Україні захисне знаряддя для потреб Збройних Сил. Йдеться про бронежилети, шоломи, намети, медикаменти, генератори, камери.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!