Японія працює над питанням скасування віз для українців

1660 0
Кабмін Японії зустрівся з українською делегацією.
Фото: rs.img.com.ua

Фото: rs.img.com.ua

Кабінет міністрів Японії почав працювати над питанням скасування віз для українців. А Парламенти обіцяли усіляко сприяти. Про це повідомив депутат Верховної Ради, співголова парламентської групи з міжпарламентських зв’язків з Японією Леонід Ємець на своїй сторінці у Facebook.

Про це він дізнався під час дипломатичної поїздки делегації міжпарламентської групи Україна-Японія.

"Про строки поки говорити зарано, але працюємо, щоб на олімпійські ігри в Токіо (2020) українські громадяни вже могли їхати без віз", – уточнив Леонід Ємець.

Читайте також: Ніч безвізу. Як відкривали двері до Європи і що насправді змінилось на кордоні

На фото : зустріч з державним міністром Закордонних Справ паном Кісі (молодший брат діючого прем'єра Японії пана Абе), Головою комітету у закордонних справах та оборони Палати Радників Парламенту Японії, паном Уто, Головою комітету у закордонних справахПпалати Представників Парламенту Японії паном Мацуйя, та зустріч з депутатами Парламентів, що входять до групи Японія -Україна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!