Японська компанія «Фуджікура» на Львівщині працевлаштує 1500 людей

7549 2
У четвер, 5 листопада, компанія «Фуджікура Аутомотів Україна» здійснила розмитнення першої партії обладнання, що використовуватимуться для виробництва кабельних мереж. Це устаткування, зокрема, дозволить розпочати монтаж виробничих потужностей. Вже орієнтовно за три тижні інвестор очікує наступної партії обладнання. Тим часом компанія обіцяє працевлаштувати 1500 осіб. Про це інформує прес-служба ЛОДА.
Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Зазначимо, що японська «Фуджікура» реалізовує на території Львівщини масштабний інвестиційний проект з будівництва заводу, який виготовлятиме електричне устаткування для провідних європейських автомобільних виробників. На підприємстві буде створено 1500 нових робочих місць. До слова, сьогодні вже працевлаштовано 300 осіб, які завершують навчання та стажування у Румунії.

Читайте також: Японська компанія відкриє поблизу Львова підприємство

Компанія також продовжує набір працівників. Співбесіди для кандидатів відбуваються у Львівському міському центрі зайнятості. Для детальної інформації просять звертатись за номером телефону: (066) 105 00 08.

Інформація про те, що японська компанія хоче відкрити завод у Львові, з’явилась ще минулого року. Однак керівництво чекало коли відбудеться підписання економічної частини угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Компанія вже розпочала набір і продовжить запрошувати мотивованих працівників в рамках нового проекту.

Довідка. Компанія «Фуджікура» була заснована в Японії 130 років тому і налічує більш ніж 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із стандартами в даній галузі.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
28 Липня, 2019 23:58
"Полярон був - і нема" Свої заводи поразкрадали та знищили ...
На японського хазяїна працювати буде краще, ніж на себе?
1500 осіб працевлаштувати то є дуже добре!Я плакалЬ.
6 Листопада, 2015 13:35
666 ... оце і є рівень "виробничої потуги" сучасної України -- електоропроводка для авто ... а колись -- .. Мы делали ракеты , перекрывали Енисей ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!