Японська компанія «Фуджікура» на Львівщині працевлаштує 3000 людей

3916 0
У перший місяць нового року на Львівщині у Яворівському районі запрацює іноземне підприємство компанії «Фуджікура». Про це інформує прес-служба ЛОДА.
Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Потужний завод, який вироблятиме електричне устаткування для автомобілів, за останні роки є однією із найбільших інвестицій в області. Реалізація проекту дозволить залучити близько 20-ти млн євро та створити близько 3 тисяч робочих місць. «Минулого тижня я оглянув підготовку до виробництва. Там вже встановили обладнання та готуються до запуску, – розповів очільник області Олег Синютка. – Вже на початку наступного року на офіційному відкритті ми самі переконаємось у виробничих потужностях цієї компанії».

Нагадаємо, 5 листопада, компанія «Фуджікура Аутомотів Україна» здійснила розмитнення першої партії обладнання, що використовуватимуться для виробництва кабельних мереж. Це устаткування, зокрема, дозволило розпочати монтаж виробничих потужностей. Спершу інформували, що компанія має працевлаштувати 1500 осіб.

Інформація про те, що японська компанія хоче відкрити завод у Львові, з’явилась ще минулого року. Однак керівництво чекало коли відбудеться підписання економічної частини угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Компанія вже розпочала набір і продовжить запрошувати мотивованих працівників в рамках нового проекту.

Довідка. Компанія «Фуджікура» була заснована в Японії 130 років тому і налічує більш ніж 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із стандартами в даній галузі.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!