Японські вишні у Львові підготували до зими. Фото

2611 0
11 японських вишень, які цього літа висадили у Львові в межах проекту озеленення Городоцької, підготували до зими. Довкола захисних бетонних стовпців обмотали плівку, щоби захистити дерева від попадання у грунт піскосуміші, якою посипатимуть взимку дороги.

«Намотали довкола стовпців по кілька шарів плівки, щоби захистити дерева від попадання у грунт піскосуміші, сезон посипання якою наших доріг невпинно насувається. Знизу та зверху плівку додатково закріплено кількома шарами прозорого скотчу. Можливо і не надто естетично, проте дешево, зручно та практично – так буде спокійніше», – пише у себе на LiveJournal ініціатор озеленення Городоцької Олександр Шутюк.

Читайте також: На Городоцькій висадили 11 японських вишень

Ще один ініціатор озеленення Михайло Закопець розповів tvoemisto.tv, що таку «консервацію» порадили працівники ботанічного саду та німецькі експерти, які проводили навчання для активістів.

«Дерева невибагливі. Навесні треба буде провести обрізку та обробку – і буде все гаразд», – додав він.

Читайте також: Озеленення Городоцької: Біля церкви Анни висадили кулясті клени


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!