Японський архітектор Хірокі Мацура створить проєкт відбудови Ірпеня

2002 0
Згодом він має презентувати керівництву міста «мастер-план Ірпеня».
Ірпінь зараз. Фото: з відкритих джерел

Ірпінь зараз. Фото: з відкритих джерел

Японський архітектор Хірокі Мацура створить проєкт, який допоможе відновити знищену російськими окупантами інфраструктуру Ірпеня. Про це повідомляє колишній мер Ірпеня Володимир Карплюк. 

Мацура поділився власним баченням сучасного містобудування та першим враженням від міста Ірпінь. Згодом він має презентувати керівництву міста «мастер-план Ірпеня». 

Читайте також: Розмова про «великі» й «малі» культури одразу видає совєтського чєловєка 

«Я був в 10 містах України. Це найкраще місто, яке я бачив. Для нас, для урбаністів, Ірпінь – це місто мрії. Я зрозумів, чому молоді сім’ї переїжджають сюди», – цитує архітектора Карплюк. 

Нагадаємо, 2 квітня всю Київську область, яка практично з 24 лютого стала одним з епіцентрів протистояння з російськими окупантами, звільнили від окупантів. Згодом стало відомо про масові вчинки антилюдяності щодо мирних громадян України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!