Ярмарок, майстер-класи і солодощі: на вихідних у Львові акція на допомогу військовим

2895 0
У неділю, 2 листопада, у Львові біля костелу Ольги та Єлизавети на Привокзальній пройде благодійна акція на підтримку військових. З 9:00 тут розпочнеться благодійний ярмарок, майстер-класи та написання листів для військових.
Фото: time.kg

Фото: time.kg

Як розповіла Tvoemisto.tv співорганізатор акції Неоніла Дубик, завтра на благодійний ярмарок всі охочі можуть приносити будь-які вироби, виготовлені власноруч. Кошти від їх продажу підуть на закупівлю потрібних для воїнів речей.

«А ще люди дуже втомилися від війни, тому солодощі та кава чай, які хтось принесе, буде дуже приємним моментом для них», – додала Неоніла Дубик.

Окрім ярмарку на завтрашніх майстер-класах навчатимуть плести синьо-жовтні браслети-вервечки, ангелів та ляльки-мотанки, плестимуть камуфляжні сітки та писатимуть листи військовим. Тому всіх охочих закликають приходити з дітьми.

Наступного тижня така акція пройде біля храму Всіх святих українського народу на вулиці Петлюри.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!