Ярмарок органічної продукції у Львові: приготування їжі, дегустація та майстер-класи

2689 0
20-21 вересня у Львові уже втретє відбудеться ярмарок органічної продукції. Участь у ньому візьмуть близько 30 виробників переважно із західноукраїнського регіону.
Фото: rodovid.me

Фото: rodovid.me

Захід проходитиме на території Музею ідей, що на вул. Валовій, 18а, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відкриття заходу відбудеться 20 вересня об 11:00. Вхід – вільний. У програмі ярмарку – приготування спільної страви з органічних продуктів, опісля – її дегустація. Також заплановано проведення майстер-класів для дітей та виступ етно-гурту Cherry Band.

Порівняно з двома попередніми роками, цьогорічний ярмарок – удвічі довший. Тут буде представлено сертифіковану органічну їжу, вирощену без використання ГМО, синтетичних, мінеральних добрив, пестицидів та хімічних засобів захисту рослин.

«Сертифікація – це не одноразове вручення сертифікату, його треба підтверджувати щорічно. Фактично, таким чином прослідковують увесь процес: з того часу, як посадили, і доки продукт не опиниться на прилавках магазинів. Така продукція ні в якому разі не повинна змішуватися з традиційною, яку вирощують за допомогою інтенсивних технологій», – наголошують організатори Ярмарку.

Подібні ярмарки відбуваються у всьому світі, таким чином й українські виробники можуть вивести свою натуральну продукцію на новий рівень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!