Ярослав Дубневич оскаржує рішення суду про заставу у 100 мільйонів гривень

1603 0
За словами адвоката, нардеп перебуває вдома.
Фото: Громадське

Фото: Громадське

Депутат Ярослав Дубневич не хоче віддавати 100 мільйонів і оскаржує рішення суду про заставу. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на адвоката нардепа Станіслава Пелюка.

«Апеляцію сьогодні подали. Заставу не внесли ще. Не можу сказати, чи взагалі вноситиме», – йдеться у повідомленні.

Також, за словами Пелюка, він не говорив про внесення застави зі своїм клієнтом, бо це не в його компетенції. Водночас додав, якщо внести заставу нардепу видасться можливим, то він це зробить, якщо ні – то будуть діяти в межах закону.

Читайте також: У будинку Богдана Дубневича у Зубрі проводять обшуки

Наразі Дубневич перебуває вдома. На внесення застави у нього є 5 діб з моменту проголошення рішення суду.

Нагадаємо, Ярослава Дубневича підозрюють у розкраданні понад 93 мільйонів гривень через закупівлі «Укрзалізниці».

Національне антикорупційне бюро зібрало достатньо доказів для повідомлення про підозру Ярославу Дубневичу за ч. 5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За даними слідства, депутат завдав збитки державі на 93 мільйони 277 тисяч гривень. Вищий антикорупційний суд відмовив у арешті нардепа з Львівщини Ярослава Дубевича та обрав запобіжний захід у вигляді застави в 100 мільйонів гривень

Додамо, що Ярослав Дубневич пройшов у Раду 9-го скликання на мажоритарному 120-му окрузі на Львівщині, що охоплює Городоцький, Мостиський і частину Самбірського районів. Він є членом фракції «Європейська солідарність».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!