Політична реклама

Ярослав Рущишин представив команду «Голосу» Франківського району

1936 0
Метою майбутніх депутатів міської ради є облагородження громадських просторів Франківського району, розвиток транспортної інфраструктури, безпека на вулицях та покращення якості життя самих мешканців.

Лідер партії «Голос» на Львівщині Ярослав Рущишин представив команду Франківського району. «Це люди, які є новими у політиці, професіонали, мають знання та енергію змінювати цей район», – розповів Ярослав Рущишин на зустрічі з мещканцями.

Координатор Франківської команди – лікар-стоматолог, волонтер Тарас Миляник. До команди приєдналися заступниця директора школи №31 Леся Левкович, економіст «Міжнародного аеропорту «Львів» Андрій Павлюк, благодійник та екоактивіст Назар Капраль, підприємець Андрій Уський, лікар і волонтер Святослав Демків, лікар Захар Миляник, а також голова Комітету підприємців Львівщини, координатор міського осередку «Голосу» Андрій Дячишин.

Читайте також: Нардеп зі Львова вимагає скасувати постанову про заборону в’їзду іноземців в Україну

«Ми плануємо стати місточком між жителями кожного під’їзду та владою міста. Для досягнення цілей ми стали командою», – пояснив Тарас Миляник.

Метою майбутніх депутатів міської ради є облагородження громадських просторів Франківського району, розвиток транспортної інфраструктури, безпека на вулицях та покращення якості життя самих мешканців.

«Я не вірю у формулу, за якою можна бути щасливим у нещасній країні. Тому ми йдемо на вибори, аби робити зміни в нашій країні»,– Ярослав Рущишин.

Презентація команди Франківського району стала початком серії зустрічей лідера партії «Голос» на Львівщині Ярослава Рущишина з мешканцями районів Львова. Він виріс саме тут і звідси був обраний народним депутатом.

Вже цієї неділі лідер партії «Голос» представлятиме команди Шевченківського та Галицького районів. Стежте за інформацією на сторінці осередку партії «Голос» на Львівщині у Фейсбуці «Голос Львова».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!