Є три іноземні претенденти на управління індустріальним парком у Львові

2846 0
Індустріальний парк у Львові зацікавив угорський та італійський бізнес: їм цікава можливість стати керуючими компаніями. Про це tvoemisto.tv повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

«Вони готують пропозиції. Також в кінці сепрня у міського голови Львова буде зустріч з власниками голландської компанії з цього приводу. Це – компанія, яка управляє близько 60% індустріальних парків у Чехії. А Чехія – один з взірців розвитку індустріальних парків у світі», – сказав Сергій Кіраль.

З його слів, вкінці літа місто зможе визначити дату оголошення конкурсц на визначення управляючої компанії.

Читайте також: Львів отримав реєстрацію для індустріального парку

«Крім того, ми домовилися з посольством Німеччини провести весною 2015 року презентації нашого індустріального парку в німецьких містах для великих машинобудівних підприємств: у Мюнхені, Дюссельдорфі, – аби зацікавити цей бізнес Львовом», – сказав Сергій Кіраль.

Нагадаємо, у Львові ще весною планували визначити керуючу компанію для індустріального парку.

Як повідомляло tvoemisto.tv, планується, що перші компанії розмістять своє виробництво в індустріальному парку Львова вже 2015 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!