ЄБРР визначив, хто реконструюватиме тролейбусну лінію на Кульпарківській

1249 0
Йдеться про ділянку від вулиці Городоцької до вулиці Наукової протяжністю 3,4 км.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Сьогодні Європейський банк реконструкції та розвитку опублікував переможця тендеру «Реконструкція тролейбусної лінії по вул. Кульпарківській».

Контракт присудили Об'єднанню компаній ТОВ «Вальво» (Україна), ТОВ «Магістраль Інжиніринг» (Україна), ТОВ «Еле-Комп» (Польща), ТОВ «Електротехніка» (Чеська Республіка) із загальною ціною 2 922 757 євро.

Контракт планують підписати у грудні 2020 року. Термін виконання робіт – 6 місяців без перекриття вулиці.

Читайте також: Як швидко збудувати у Львові першу лінію метро

Нагадаємо, що у серпні цього року у Львові оголосили міжнародний відкритий тендер на реконструкцію тролейбусної лінії по вулиці Кульпарківській, від вул. Городоцької до вул. Наукової. Розкриття пропозицій відбулося 8 жовтня 2020 року.

16 березня 2018 року Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротрнас» та Європейський банк реконструкції і розвитку підписали Угоду про намір кредитного фінансування для проєкту модернізації громадського тролейбусного транспорту.

Розмір кредиту становить 17 мільйонів євро, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. На ці гроші вже придбали 50 тролейбусів, які виготовляє концерн «Електрон», а також визначили підрядника реконструкцію трамвайного депо на Промисловій за 3,5 млн євро.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!