Політична реклама

Єдині приймальні соцзахисту у Львові працюватимуть за новим графіком

3297 0
З 1 листопада цього року вступають в силу зміни в графіку прийому мешканців «секторами прийняття заяв» (єдині приймальні) районних відділів соціального захисту.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.                

Тепер прийом громадян у «єдиних приймальнях» проводитиметься:

  у понеділок – з 13 до 19 год.

  з вівторка по четвер – з 08 до 19 год.

  у п’ятницю – 09 до 14 год.

«Управління соціального захисту впродовж кількох останніх років суттєво змінювало графік роботи на користь мешканців. У зв’язку з тим, що кількість працівників управління соціального захисту не збільшується, а наплив мешканців є дуже великим, працівники потребують часу для опрацювання пакету документів, які вони отримують. Саме тому ми були змушені змінювати графік роботи: в понеділок прийом здійснюється з 13.00 год., а в п’ятницю до 14.00 год. Ми свідомо  залишили обідній час для того, щоб мешканці могли в обід прийти і здати документи на оформлення допомоги, пільг», - каже Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту ЛМР.

 

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

 

Галицький:

тел.:  261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.:  235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.:  295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.:  237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.:  252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.:  254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!