ЄС фінансуватиме запровадження електронного квитка у Львові

2903 0
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) виділить 10 мільйонів євро на запровадження у Львові електронного квитка.

Загалом ЄБРР виділить на модернізацію громадського транспорту в Україні 100 мільйонів євро. 10 мільйонів із цієї суми піде на втілення проекту електронного квитка у Львові.

Про це інформує нардеп Сергій Кіраль, заступник голови комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, на своїй facebook-сторінці. «Привідкрию невеличкий секрет... Тут «заховано» 10 млн євро на проект електронного квитка у Львові. З чим вітаю усіх львів'ян!» – повідомив Сергій Кіраль.

Читайте також: 10 переваг запровадження електронного квитка у Львові

Нагадаємо, від 15 травня тариф на проїзд у маршрутках підвищився до 4 грн. Опитування львів’ян показало, що вони готові платити за проїзд більше, якщо буде забезпечена якість перевезень та облік пасажиропотоку. Одним із кроків до цього мав би стати електронний квиток, про запровадження якого у Львові вже говорять досить давно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!