ЄС готує новий пакет санкцій проти росії, − ЗМІ

677 0
Крім того, білорусь може знову стати об’єктом санкцій.
Санкції проти росії. Фото: з відкритих джерел

Санкції проти росії. Фото: з відкритих джерел

У ЄС ведеться робота над новим пакетом санкцій проти росії − дев’ятим від початку повномасштабного вторгнення в Україну. Про це повідомив редактор «Радіо Свобода» з питань Європи Рікард Джозвяк, передає Європейська правда.

«Вже ведеться робота над потенційним новим пакетом санкцій ЄС щодо росії. Він може включити конфіскацію активів у росії, заборону на продаж власності та інші деталі, які розглядалися в попередніх раундах», − йдеться у повідомленні.

Крім того, білорусь може знову стати об’єктом санкцій, оскільки її було повністю виключено з восьмого санкційного пакета ЄС.

Читайте також: Російські ракети над Молдовою: прем’єрка країни звинуватила рф у порушенні суверенітету

Додамо, що глава французької дипломатії Катрін Колонна розповіла, що питання білорусі, безумовно, буде на порядку денному зустрічі лідерів G7 у вівторок. Вона попередила, що будь-яка додаткова підтримка білоруссю війни росії в Україні призведе до додаткових санкцій.

Нагадаємо, Сполучені Штати засудили вчорашні ракетні удари росії територією України. Президент США Джо Байден заявив, що ці атаки тільки ще більше зміцнюють відданість США допомагати народу України стільки, скільки потрібно.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!