Впровадження електронного квитка у Львові фінансуватиме Європейський банк

2340 2
Європейський банк реконструкції та розвитку задекларував готовність надати кошти ЛКП «Львіватодор» під гарантії міста на впровадження системи електронного квитка. Мандатний лист щодо початку підготовки проекту по впровадженню автоматизованої системи розрахунків за проїзд у міському транспорті було підписано у Львівській міській раді сьогодні, 18 березня. Розмір позики складатиме максимум 10 млн євро. Про це інформують у прес-службі міськради.

За словам старшого радника ЄБРР у Східній Європі та Кавказі Антона Усова, система електронного квитка дозволить підвищити  ефективність функціонування міських транспортних підприємств та дозволить запровадити новітнє програмне та апаратне забезпечення, що спростить процедуру сплати за проїзд для пасажирів.

Читайте також: 10 переваг запровадження електронного квитка у Львові

Підписана угода про наміри поки не передбачає надання кредитних коштів, адже обсяг та вартість проекту буде точно визначена після проведення передпроектного аналізу.

Розмір позики, яку готовий надати банк – не більше 10 млн євро.

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, попереду багато підготовчої роботи: підготовка технічного завдання, конкурс із вибору компанії-консультанта,  однак підписана угода дає впевненість, що Львів може розраховувати на підтримку надійних партнерів у процесі реалізації проекту електронного квитка.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
20 Березня, 2016 20:27
Олег Скільки вже можна кредитів брати? Люди схаменіться! Не банкрутьте місто! А квиток обіцяний Садовим ще у 2011 році до Євро 2012...
18 Березня, 2016 14:54
Ігор Стаття супер! Мар'яна молодець!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!