Європейський Союз скасовує плату за роумінг

5228 0
На території Європейського Союзу з 15-го червня скасовано плату за роумінг.
зображення: uip.me

зображення: uip.me

Відповідну заяву зробили Президент Європарламенту Антоніо Таяні, прем’єр-міністр Джозеф Мускат – від імені головуючої в Раді ЄС Мальти і Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, передає УНІАН.

“Європейський Союз – це про об’єднання людей і полегшення їхнього життя. Кінець плати за роумінг – це справжня історія європейського успіху. Відтепер громадяни, які подорожують в межах ЄС, зможуть дзвонити, писати sms і з’єднуватися на своїх мобільних пристроях за тією ж ціною, яку вони платять вдома. Скасування плати за роумінг є одним з найбільших і найбільш відчутних успіхів ЄС”, – йдеться в заяві.

Читайте також: Черги на кордонах можна переглянути онлайн: де дивитися

Зазначається, що інститути ЄС працювали над цим питанням протягом 10 років. “Плата за роумінг тепер в минулому. Вже завтра ви зможете залишатися на зв’язку під час подорожі по ЄС і платити ту ж ціну, що і вдома”, – сказано в спільній заяві Таяні, Муската і Юнкера.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!