Європейський Тиждень велотуризму. Як долучитись у Львові?

1860 0
12-19 липня на Львівщині відбуватиметься Європейський Тиждень велосипедного туризму. Він уперше за десять років своєї історії перетне межі Євросоюзу. Веломаршрути пролягатимуть повз визначні місця Львівщини.
фото: atlantis-yacht-club.eu

фото: atlantis-yacht-club.eu

Базовий табір розміститься у Жовкві. Організатори очікують на близько 400 учасників. Вони приїдуть із понад 10 європейських країн. Долучитися до цієї велоподії зможуть і львів’яни. Учасники щодня матимуть для мандрівки три маршрути різної протяжності на вибір, інформують організатори.

Європейський Тиждень велосипедного туризму проводиться кожного року в липні. У ньому беруть участь велотуристи із десяти-п’ятнадцяти країн світу. Таким чином організатори заходу не лише популяризують велосипедний туризм, а й заохочують звичайних  європейців  краще  пізнати  одне  одного, налагодити між собою контакти та відкрити для себе нову країну з її найвизначнішими місцями, культурою, звичаями, кухнею, побутом, ремеслами, фольклором тощо.

Більше інформації про Європейський Тиждень велосипедного туризму можна знайти за посиланням.

Опублікувала Ірина Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!