Політична реклама

Євросоюз відкриє у Львові інформаційний центр для студентів

1450 0
Завтра, 16 травня, у Львові відкриють інформаційний центр Європейського Союзу. Центр поширюватиме інформацію про ЄС та його політику, надаватиме допомогу університетам і дослідницьким центрам у навчанні студентів та проведенні дослідницької роботи.

Інформцентр діятиме у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Відкриття відбудеться 14:00 у Дзеркальній залі Університету, повідомили у прес-центрі університету.

«Сьогодні в Україні функціонує 16 інформаційних центрів ЄС. Вони розташовані у вищих навчальних закладах 13 міст України: Дніпропетровськ, Київ, Луцьк, Севастополь, Сімферополь, Тернопіль, Харків, Херсон, Чернівці, Суми, Одеса, Донецьк, Біла Церква та Вінниця. Усі інформаційні центри Європейського Союзу мають широкий вибір публікацій і матеріалів офіційних установ Європейського Союзу, а також періодичних видань, журналів ЄС та інших документів, що стосуються діяльності ЄС, життя та соціальних стандартів, освіти в країнах ЄС, питань співпраці України та ЄС», – йдеться у повідомленні.

Відвідувачі інформцентру будуть мати доступ до електронних баз даних, які містять офіційні документи, прийняті Європейською комісією, Європейським парламентом та іншими установами ЄС.

На базі інформаційних центрів ЄС регулярно проводять інформаційні заходи для студентів і викладачів з найбільш актуальних питань щодо діяльності Європейського Союзу, його відносин з Україною, презентації освітніх програм ЄС для студентів і молодих науковців. Користуватись матеріалами Центрів можуть усі охочі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!