Йорданія скасувала карантин для туристів. Оновлені правила в'їзду

1701 0
Для в'їзду у Йорданію потрібен ПЛР-тест на коронавірусну інфекцію.
Фото: Турагентство Pin Travel

Фото: Турагентство Pin Travel

З 15 січня в Йорданському Хашимітському Королівстві скасували обов'язковий карантин для іноземців, які прибувають в країну, а також – комендантську годину для місцевих жителів. 

Утім в’їзд іноземцям на територію Йорданії дозволили за умови дотримання низки карантинних правил. Всі іноземці мають зробити ПЛР-тест не більше ніж за 72 години до прибуття в Йорданію, а також пройти ще один такий тест після прибуття в країну безпосередньо в аеропорту. Вартість тесту становить 40 йорданських динарів (близько 60 дол. США). Для дітей до 5 років проходження тесту не вимагається.

У разі отримання негативного результату тесту, проходження карантину або самоізоляції не вимагається.

Також іноземці мають мати поліс медичного страхування, який покриває витрати на лікування Covid-19.

Окрім цього, безпосередньо перед поїздкою до Йорданії іноземець має заповнити спеціальну електронну форму та встановити на телефон мобільний додаток «Aman». Це можна зробити за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!