YouTube блокує канали російських державних ЗМІ по всьому світу

1035 0
Відеохостинг починає негайне блокування доступу до усіх державних медіа РФ.
Фото: slovoidilo.ua

Фото: slovoidilo.ua

YouTube починає негайне блокування у всьому світі каналів, пов’язаних з російськими державними ЗМІ. Відеохостинг посилається на політику, що забороняє вміст, який заперечує, мінімізує добре задокументовані події насильства. Про це повідомляє «Reuters».

Зазначається, що найпопулярніший у світі сервіс потокового відео Alphabet Inc (GOOGL.O) Google заявив, що вторгнення РФ в Україні тепер підпадає під її політику щодо насильницьких подій, а матеріали, що порушують її, буде видалено.

Зі слів речника YouTube Фаршад Шадлу, блокування російських ЗМІ відповідає цій політиці. Раніше відеохостинг блокував провідні російські державні канали RT і Sputnik в Європі.

Як повідомляє «Reuters», російські державні ЗМІ назвали невиправданою цензурою обмеження, накладені на них розповсюджувачами, серед яких магазини додатків та інші соціальні медіа.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!