YouTube планують зробити платним: що зміниться?

2521 0
До кінця року керівництво найпопулярнішого у світі відехостингу YouTube має намір запровадити платну підписку.
фото: fashiontechforum.com

фото: fashiontechforum.com

Заплативши певну суму в місяць, користувачі YouTube зможуть повністю вимкнути відтворення і показ рекламних преролів (коротких роликів, які вмикаються до початку відтворення основного відео) та оголошень. Також платна підписка дозволить зберігати ролики і програвати їх навіть за відсутності інтернет-з’єднання. Окрім перерахованих можливостей, користувачі також отримають доступ до додаткового контенту, який буде недоступний тим, хто не оформив передплату.

Читайте також: Google запустив сайт із найцікавішими Android-додатками

У скільки обійдеться користувачам підписка, поки невідомо. У самій компанії інформацію поки не коментують. Однак розмови про можливість впровадження платного контенту йдуть давно. Так, раніше популярний відеоресурс YouTube, що належить Google Inc, заявив про намір запустити платний сервіс для прослуховування аудіо.

Джерело: finance.ua, theverge.com

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!