YouTube заблокував перегляд в Україні каналів «112 Україна», NewsOne та ZIK

1414 0
«Перший незалежний» продовжує мовити на YouTube.
фото: 24 канал

фото: 24 канал

Адміністрація YouTube заблокувала перегляд в Україні каналів «112 Україна», NewsOne та ZIK. При спробі відкрити сторінки каналів з'являється напис: «Цей канал недоступний для перегляду у вашій країні». Про це повідомляє Детектор медіа.

Останнім часом YouTube-канали «112 Україна», NewsOne та ZIK транслювали ефір «Першого незалежного». Цей канал був створений у лютому 2021 року командою співробітників холдингу Тараса Козака. Він спочатку мовив на супутнику, аде вже за годину мовлення припинилось і залишилась лише YouTube-трансляція

Читайте також: Львівські нардепи потрапили під російські санкції

Наразі «Перший незалежний» продовжує мовити на YouTube. «112 Україна», NewsOne та ZIK доступні для перегляду при використанні VPN.

Нагадаємо, що у лютому цього року президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – «112 Україна», NewsOne, ZIK

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!