Youtube-канал дівчинки про природу із Рудного став популярним завдяки оголошенню на вулиці

3713 0
На канал дівчинки підписалися понад 14 тисяч глядачів упродовж кількох днів.

На канал дівчинки «Природа ТВ», який упродовж року мав не більше 15 підписників, за останні кілька днів підписалось понад 14 тисяч глядачів. Дівчинка із Рудного, що поблизу Львова, знімає відео здебільшого про своїх домашніх улюбленців. На каналі є ролик із курками, котиком, рибами і папужкою.  

Історія розпочалась із фотооголошення на стовпі, його опублікувала користувачка Твіттеру. На ньому дитячим почерком написано: «Підписуйтеся на канал Природа ТВ. Там знімаю цікаві відео. Там такий малюнок побачите з квітами».

Фото опублікувала користувачка Twitter під ніком «Сонькоу»

Канал зацікавив багатьох, а фото стало «вірусним» у соцмережах. Користувачка, що опублікувала фото, каже, що не знає дитини, втім стало відомо, що його веде дівчинка із Рудного, що біля Львова.

«На цьому каналі ви побачите багато мальовничих куточків нашого краю. Підписуйтесь на наш канал, щоб не пропустити нових цікавих відео!», – вказано в описі каналу.

Зараз на ньому є кількадесят зворушливих відеороликів. Уродовж довгого часу на канал було підписано не більше 15 людей, можливо родичі, друзі дитини. Втім за три дні кількість підписників перевалила за 14 тисяч.

У коментарях під відео люди діляться емоціями від перегляду, хвалять авторку, хтось навіть хотів зробити їй подарунок, втім вона ввічливо відмовилась. На останньому відео «Пушинка, Біла і Коні дякують за 10 000 підписників!».


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!