Велогонщиця зі Львівщини завоювала бронзу на чемпіонаті світу серед військовослужбовців

1064 0
23-річна Юлія Бірюкова з Червонограда виборола бронзу в перший день змагань.
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Фото: Відділення НОК України у Львівській області

На чемпіонаті світу з велосипедного спорту на шосе серед військовослужбовців Юлія Бірюкова зі Львівщини стала бронзовою призеркою. 23-річна вихованка червоноградської школи велоспорту виборола медаль у перший день змагань. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України у Львівській області.

Спортсменка стала третьою в індивідуальній гонці з роздільного старту на дистанції 25 км, поступившись лише двом французьким велогонщицям. Від переможниці представниця Львівщини відстала на 2 хв 6 сек, а від срібної призерки на 35 сек. Четвертою фінішувала уродженка Львова Анна Нагірна, яка представляє Миколаївщину.

Загалом у перший день змагань Україна виборола дві медалі. В індивідуальній гонці з роздільного старту на дистанції 25 км серед чоловіків бронзовим призером чемпіонату світу став представник Харківщини Олександр Головаш.

33-й чемпіонат світу з велоспорту на шосе серед військовослужбовців відбувається у французькому місті Пуатьє. Змагання завершаться 27 серпня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!