Юна львівська гімнастка завоювала 4 «золоті» нагороди

2248 0
На «Кубку Дерюгіної» львів’янка Христина Погранична виборола 5 нагород.
Фото:Xsport

Фото:Xsport

Львівська гімнастка Христина Погранична виборола «золото» у чотирьох дисциплінах – у вправах з обручем, булавами, стрічками та багатоборстві, а «бронзу» отримала за вправи з м’ячем, повідомляє Федерація гімнастики України.

Читайте також: Львів’янка стала призеркою чемпіонату Європи з фехтування у візках

Юніорська збірна України у групових вправах здобула третє місце у багатоборстві та третє місце у фіналах за вправу з булавами. У нинішньому складі юніорської збірної також виступають дві львів’янки – Марічка Височанська та Маріола Бондарчук.

Читайте також: Львів’янин підняв прапор міста на найвищій горі Південної Америки. Фото

Міжнародний турнір «Кубок Дерюгіної» проходив у Києві після п’ятирічної перерви, спричиненої війною. Цьогорічний турнір присвячений 85-літньому ювілею легендарної тренерки, Героя України, президентки Федерації гімнастики України Альбіни Дерюгіної. Турнір зібрав найсильніших гімнасток із 27 країн світу. Почесним гостем «Кубка Дєрюгіної» був президент Міжнародної Гімнастики (FIG) Морінарі Ватанабе.

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!