Львів'ян запрошують на військово-польовий табір. Як долучитись?

1976 0
У п’ятницю, 31 липня, в селі Раковець, що у Пустомитівському районі Львівської області розпочне свою роботу молодіжний військово-польовий табір "Патріот".
фото: www.loda.gov.ua

фото: www.loda.gov.ua

"На учасників табору чекає насичена і активна програма, – розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації  Оксана Вацеба. – Упродовж трьох днів юнаки матимуть змогу знайомитися  з основами військової справи, цивільної оборони і медико-санітарної підготовки, – інформує прес-служба Львівської ОДА.

Також усі учасники отримають корисні знання про функції і особливості діяльності різних підрозділів Збройних Сил України, прослухають лекції на військову тематику. Польові заняття допризовної молоді, за програмою військової підготовки старшого шкільного віку, проводитимуть кваліфіковані інструктори, які будуть кураторами тематичних груп – "Снайпери", "Медики",  "Варта".

На час проведення табору "Патріот" організатори забезпечать учасників харчуванням та навчальними матеріалами, а також трансфером зі Львова до місця проведення заходу. Учасникам табору потрібно лише самостійно подбати про місце у наметі та, якщо змога, про військове екіпірування. Щоб стати учасником табору, потрібно подати електронну заявку до 25 липня за посиланням або звернутися за тел.  (063) 340 16 16;    (097) 104 99 27; (093) 004 90 28.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!