Юнацька команда Львівщини стала чемпіоном України з веслування

1146 0
А юніорська збірна посіла друге командне місце серед 21 команд.
фото: управління фізичної культури і спорту лода

фото: управління фізичної культури і спорту лода

Юнацька команда Львівщини цьогоріч стала чемпіоном України з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат 13-16 років. Про це повідомляє управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

На чемпіонаті України серед юніорів 17-18 років та молоді до 23 років молодіжна збірна Львівщини здобула перемогу в командній боротьбі, а юніорська збірна посіла друге командне місце серед 21 команд.

Читайте також: 12 майданчиків у Львові, де можна безкоштовно зайнятись спортом. Інтерактивна мапа

На командному чемпіонаті України збірна Львівщини посіла 3 місце. Також цьогоріч 11 спортсменів виконали норматив Майстра спорту України, а 8 спортсменів виконали норматив кандидата у майстри спорту.

Додамо, під час особистого чемпіонату України з веслування на байдарках і каное, присвяченого пам’яті заслуженого тренера України В’ячеслава Сорокіна, спортсмени зі Львівщини здобули 19 медалей. Львів’янин Віталій Вергелес цьогоріч став бронзовим призером Кубку світу з веслування.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!