Юні львів’яни на роликах розпочнуть тиждень дитячого читання

1987 0
20 березня о 14 годині у міському парку ім. І. Франка відбудеться урочисто-швидкісне відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у дитячих бібліотеках м. Львова – роло-флешмоб «Book-віраж».

Учасники роло- флешмобу – близько ста читачів-ролеристів тричі проскандують гасла: «Знайди свою книгу!», «Відчуй смак книги!», «Створи нову книгу!». «Вихор читання» спочатку кружлятиме парком: альтанка, головна алея, дитячий майданчик, а з 15 години розповсюдиться по всіх районах міста основними вулицями- магістралями, які  з’являться в цей день на віртуальній карті Львова.

 Тут читачі бібліотек та молоді волонтери організують промо-кампанію Тижня: кожен бажаючий, незалежно від  віку отримає карту-флаєр, на якій позначені дитячі бібліотеки та місця проведення пленер-читань з найменшими читайликами.  Бібліотеки запросять відвідати найцікавіші заходи Тижня: літературні імпрези, театралізовані дійства, арт-квартирники, літературні квести, й навіть дитячу вечірку.

Соціально-промоційна акція «Магістралі читання»  триватиме впродовж дня. Мета акції – донести до міської спільноти інформацію про проведення Тижня дитячого читання у 17 дитячих бібліотеках міста, популяризація читання та промоція  бібліотек для дітей.

З 23 до 30 березня юні мешканці міста зможуть відвідати понад 100 цікавих заходів у всіх  бібліотеках Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова.

Деталі за телефонами: 252-34-13; 067-102-45-63, Бібіка Наталія Іванівна.

 

 

   


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!