На правах реклами

"Юрашки": у Львові з’явились нестандартні цікаві сувеніри

4702 0
Якщо Львів уявити великим сувеніром, то це була б або велика пачка ароматної кави, або велетенська плитка смачного шоколаду. Проте, віднедавна, - це ще й казковий медово-імбирний пряник. Адже атмосферна майстерня пряників "Юрашки" вже стала своєрідною візитівкою Львова.

Вибагливого туриста та і львів’янина вже важко чимось здивувати. Та казкова атмосфера «Юрашок» з яскравим інтер’єром змушує зайти сюди не тільки малечу, але і дорослих.

Все починалось з відкриття 2 роки тому невеличкого магазинчику з пряниками, та пізніше «Юрашки» «розрослись» у досить велику майстерню. Тут ви можете не тільки придбати пряники «до кольору, до вибору», але і долучитися до їх створення.

Якщо ви шукаєте частинку казки або де купити подарунок, який би асоціювався зі Львовом – тоді вам у «Юрашки». У першому залі – міні-пекарні – до вас завжди усміхатимуться привітні молоді майстри, які і виготовляють солодкий сувенір. Спостерігати за цим процесом цікаво, проте ще цікавіше – брати  в ньому участь.

Майстер-класи розмальовування пряників відбуваються тут щодня, а з п’ятниці до неділі можна записатись на повноцінний майстер-клас із випікання солодких пряничків. Детальну інформацію можна отримати на сайті Yurashky.com.

За словами Віталія, одного з майстрів, який занурює діток у магію випікання різноманітних пряників, працювати в такому закладі – одне задоволення. Адже колектив молодих та натхненних людей завжди налаштовує на позитив, а праця з дітками – неповторний та цікавий досвід.

Пам’ятаєте, у казках часто згадують про «цукрові та пряничні будиночки»? У «Юрашках» таких безліч – від авторських розмальованих до тих, які асоціюються зі Львовом. До прикладу, Ратуша чи Оперний театр. А вже зовсім скоро з’являться і новорічні прянички. Потрібно мати велику силу волі: спочатку - щоб не залишити пустим гаманець від розмаїття пряників, а потім – щоб змусити себе цю красу їсти.

Тому якщо наступного разу, коли потрібно буде показати місто гостям, ви будете ставити собі питання – що цікавого у Львові -  покажіть їм казку. Завітайте у Львівську майстерню пряників "Юрашки".

Yurashky.com
вул.Краківська 14
+38 (067) 674-99-37
(032) 674-99-37


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!