Юрій Токарєв звільнився з посади головного лікаря 6-ї поліклініки Львова

6835 0
За інформацією медіа, сьогодні вранці його та посередника затримали на хабарі 500 доларів.
Фото: lviv.vgorode.ua

Фото: lviv.vgorode.ua

Юрій Токарєв, якого двічі за рік затримували за нетверезе водіння, більше не працює головним лікарем 6-ї міської поліклініки Львова. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Читайте також: На Львівщині на хабарі затримали керівника митного посту «Рава-Руська». Фото

«Як стало відомо з медіа, на отриманні неправомірної вигоди затримали головного лікаря однієї з міських поліклінік Львова. Відтак, управління охорони здоров’я ЛМР провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів міста на робочому місці. З невідомих причин відсутній головний лікар 6-ї міської поліклініки Львова Юрій Токарєв. Його телефон не відповідає», – повідомляють у міськраді.

В управлінні охорони здоров’я ЛМР уточнили, що два тижні тому, 4 жовтня, головний лікар 6-ї міської поліклініки Юрій Токарєв написав заяву на звільнення з посади за власним бажанням. Тож його останнім робочим днем мав бути 18 жовтня.

Читайте також: Львівського лікаря оштрафували за вимагання хабара

Водночас у львівському управлінні СБУ сьогодні вранці повідомили про затримання на хабарі 500 доларів головного лікаря однієї з міських поліклінік та його посередника. За інформацією сайту Zaxid.net, затриманим виявився саме Юрій Токарєв.

У коментарі Tvoemisto.tv речник СБУ Львівщини Олег Александров повідомив, що слідчі забороняють розголошувати інформацію щодо затриманих, утім сьогодні увечері їм офіційно оголосять про підозру.

Читайте також: На Львівщині викрили на хабарі посадовця прикордонної служби. Фото

Додамо, що Юрія Токарєва двічі затримували за нетверезе водіння у січні та березні цього року. У травні Франківський районний суд Львова закрив справу проти медика через закінчення терміну притягнення до відповідальності.

Андрій Костюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!