Юрія Фольварочного позбавили депутатського мандата

1366 0
Напередодні він подав відповідну заяву.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 30 березня, Львівська обласна рада прийняла рішення про дострокове припинення повноважень депутата від Української Галицької партії Юрія Фольварочного. Про це стало відомо під час засідання сесії Львівської обласної ради.

«Юрій Фольварочний наразі виконує завдання як медик у військовому госпіталі», – зазначила очільниця Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Зазначимо, що 26-річний Юрій Фольварочний перебуває при Першому добровольчому мобільному шпиталі ім. Миколи Пирогова. У мирний час політик працював менеджером зі збуту ТзОВ «Радехівський цукор». Вивчав ІТ-технології в бізнесі в ЛНУ ім. І. Франка.

Читайте також: Львівські нардепи потрапили під російські санкції

Аналогічне рішення щодо припинення повноважень депутатки від партії Голос Іванни Гримак не підтримали. Голова комісії з питань законності Назарій Сомало зазначив, що депутати не розуміють чому їхні колеги складають повноваження. Тому запропонував Іванні Герус виступити на засіданні сесії та пояснити своє рішення.

Нагадаємо, що Іванна Герус натомість повністю переходить до роботи у гуманітарній галузі, що, за її словами, несумісно з депутатством. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!