З 15 серпня можна подати проекти на Громадський бюджет Львова

2236 0
Мешканці міста зможуть реалізувати свої проекти з розвитку Львова за рахунок міського бюджету.
фото: zaholovok.com.ua

фото: zaholovok.com.ua

З 15 серпня по 15 вересня мешканці міста можуть подати свої проекти на Громадський бюджет Львова 2018 року, інформує прес-служба ЛМР.

Детальну інструкцію з подачі заявки на Громадський бюджет Львова можна завантажити за посиланням.

Читайте також: Що обрали львів’яни: топ-10 малих громадських проектів у кожному районі

«Громадський бюджет міста стартував у 2016 році. Станом на сьогодні ми маємо 67 проектів-переможців, котрі мають бути реалізовані до кінця року. 6 із них уже виконані», – розповідає начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський.

За його словами, у квітні 2017 року внесли зміни до громадського бюджету міста. Вартість малого проекту збільшено до 500 тис. грн, великі проекти можна подавати в діапазоні від 500 тисяч до 3 мільйонів гривень. Крім того, участь у проекті можуть брати Рудно, Винники та Брюховичі. Також спрощено форму бланку для збору підписів осіб, які підтримують реалізацію проекту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!