Політична реклама

З 1 листопада плата за дротове радіо зросте на 20 %

1222 0
«Укртелеком» має намір підвищити абонентську плату за дротове радіо, або так званий «брехунець», на 20% з 1 листопада.

Про це йдеться в повідомленні оператора. Для бюджетних організацій та фізичних осіб абонплата за користування радіоточкою становитиме 7,2 грн / міс., для інших організацій – 10,8 грн / міс.

«Укртелеком» пояснив підвищення тарифів тим, що дротове радіомовлення є для компанії збитковим, і механізму компенсації збитків у країні немає, – передає ТСН.

«Через це компанія змушена переглядати тарифи, щоб хоч частково наблизити їх до собівартості та зберегти можливість для мільйонів абонентів «Укртелекому» і далі користуватися послугами проводового радіомовлення», – зазначено в повідомленні.

За даними «Укртелекому», послугою проводового радіо нині користується 2,5 млн абонентів. У 2010 році збитки оператора за надання такої послуги склали 73,9 млн грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!