Постачальником електроенергії у Львові стане нова компанія. Що це змінить для споживачів

10041 0
Львів’яни мають укласти нові договори на обслуговування.
Фото: persha.kr.ua

Фото: persha.kr.ua

З 1 січня 2019 року львів’яни мають укласти договори з новою компанією – «Львівенергозбут» – що, згідно зі змінами до законодавства, надаватиме послуги з постачання електроенергії та прийматиме оплату для них. Натомість з «Львівобленерго» потрібно укласти договір про розподіл електроенергії.

У ПАТ «Львівобленерго» пояснюють, що для укладання договору не потрібно нікуди іти.

«Достатньо продовжувати споживати електроенергію і оплатити рахунок за світло – і ви автоматично станете клієнтом "Львівенергозбуту"», – кажуть на підприємстві.

Читайте також: Містян закликають укласти індивідуальні договори з «Львівводоканалом». Деталі

Заява-приєднання, додають у «Львівобленерго», створена, щоб проінформувати споживачів про зміни. Втім, якщо є бажання, клієнти можуть заповнити її і повернути підприємству.

«Відповідно до Закону України "Про ринок електроенергії" фактом приєднання до умов договору постачання універсальних послуг, договору про надання послуг з розподілу електричної енергії є вчинення споживачем хоча б однієї з таких дій: факт споживання електричної енергії, оплата рахунку постачальника універсальної послуги, надання підписаної заяви-приєднання (за бажанням)», – зазначають у ПАТ «Львівобленерго».
 
Публічний договір для ознайомлення розміщений на офіційному сайті компанії. У «Львівобленерго» також додають, що правила оплати за світло залишаються незмінними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!