З 1 вересня у Львові виходитиме російськомовна газета "Західна Україна. Сегодня"

1324 0
 

 

    Також до Дня Незалежності України видруковано спеціальний номер газети "Сегодня", який можна буде придбати у Львові 24 серпня.

 

    Три ключові фігури регіону - мер Львова Андрій Садовий, губернатор Львівщини Михайло Цимбалюк та колишній глава УГКЦ Любомир Гузар, один з моральних авторитетів нації - поділилися з "Сьогодні" своїми роздумами про сьогодення і майбутнє Західної України.            

    Цей спецпроект - перший випуск нашого регіонального видання - "Західна Україна. Сегодня". З 1 вересня він буде виходити щодня російською мовою.

   "Регіональні випуски  газети вже видаються в Києві, Одесі, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Криму.У той самий час жодне видання не може претендувати на статус по-справжньому загальнонаціонального, якщо не матиме сильних позицій у Західній Україні - найважливішому регіоні нашої країни, колиски української незалежності. Можливо, це буде і наш, нехай невеликий, але внесок у зміцнення єдності Україні», - пише видання.

ДЖЕРЕЛО: http://vlaskor.net з посиланням на  http://www.segodnya.ua

.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!