Політична реклама

З 1 вересня в Україні зростуть мінімальні стипендії

1357 0
З 1 вересня 2012 року зростуть мінімальні стипендії для учнів ПТУ, вузів, а також стипендії для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Це закріплено постановою №703 від 25 липня, розміщеною на сайті уряду.

Згідно з документом, розмір мінімальної стипендії для учнів ПТУ зросте до 275 грн, для студентів вузів I-II рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» або «бакалавр» - 550 грн, для студентів вузів III-IV рівня акредитації , які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» - 730 грн.

Також з 1 вересня соціальні стипендії для учнів з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також учнів, які у період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків - 850 грн на місяць, для студентів вузів з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також студентів, які у період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків - 1760 грн на місяць.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!