Політична реклама

З 24 січня у Львові розпочинається новий сезон тренінгів «Вчимося бізнесу»

1059 0
У вівторок, 24 січня 2012 року, у Львові розпочинається новий сезон навчального курсу «Вчимося бізнесу», який організовує департамент економічної політики ЛМР. Перший цикл навчань триватиме до 6 лютого 2012 року, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Тренінги «Вчимося бізнесу» відбуватимуться у рамках Програми сприяння розвитку підприємництва у м. Львові на 2011-2013 роки, - розповіла начальник відділу економічного розвитку ЛМР Вікторія Довжик.

"Цього року ми плануємо збільшити перелік навчальних тем, тому усіх, хто бажає започаткувати власну справу чи просто цікавиться основами ведення бізнесу, у черговий раз запрошуємо взяти участь у навчаннях», - сказала посадовець.

Курс навчання включає 10 занять по 3 години та проходитиме з 14.30 год до 17.30 год у Львівському міському центрі підтримки бізнесу (м. Львів, вул. Весняна,4а).

Навчання проводять сертифіковані бізнес-тренери. Участь у тренінгах є безкоштовною.

Охочі проходити навчання повинні зареєструватись у відділі економічного розвитку управління економіки Львівської міської ради: м. Львів, пл. Ринок,1 (429 каб.), тел.: 297-57-64,  e-mail: [email protected].

Довідка

Тренінги «Вчимося бізнесу» - це постійні безкоштовні навчання з основ підприємницької діяльності, які організовує департамент економічної політики Львівської міської ради в рамках Програми сприяння розвитку підприємництва у м. Львові для усіх, хто має бажання навчатися, як започаткувати та розвивати власну справу.

Перелік основних тем у рамках курсу «Вчимося бізнесу»

1. Логістика започаткування власної справи.

2. Маркетинг.

3. Дослідження та аналіз ринку.

4. Організаційно-правові форми підприємницької діяльності. Засновницькі документи.

5. Менеджмент.

6. Фінансовий менеджмент.

7. Система оподаткування.

8. Бухгалтерський облік та звітність.

9. Бізнес-план. Структура та основні розділи.

10. Бізнес-план. Оцінка ризиків.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!