Київ

З Бесарабки після візиту Кличка зник МАФ із шаурмою

1010 0
У мережі жартують, що мерові не сподобалась шаурма
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Мер Києва Віталій Кличко був помічений біля кіоску з шаурмою на Бесарабській площі, після цього МАФ зник. Відповідне відео поширюють у соцмережах.
 
На відеозаписі видно, як мер заглядає у кіоск із шаурмою, а потім йде з телефоном у руках, ймовірно говорячи з кимось за допомогою відеозв'язку.
 
Пізніше з'явилось відео з Бесарабки з того ж ракурсу, але МАФу з фастфудом на площі вже немає.
 
 
Користувачі мережі жартують, мовляв, меру не сподобалась шаурма, а також пропонують йому проїхатись велосипедом по велодоріжці на вулиці Золотоворітській, яка нещодавно була вщент запаркована автомобілями.
 
Нагадаємо, директор у Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимур Ткаченко повідомив, що минулого тижня в Києві було демонтовано 12 незаконних МАФів, однак кіоску на Бесарабській у списку немає. Редакція «Твого міста» звернулась до керівника департаменту по коментар і чекає на відповідь.
 
Станіслав Нестеренко
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!