Політична реклама

З червня у Львові подорожчає проїзд у трамваях і тролейбусах

1537 0
З 1 червня проїзд у міському електротранспорті подорожчає з 1,5 грн до 2 грн. Вартість пільгового квитка становитиме 1 грн.

Відповідне рішення 30 травня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради. Вартість місячних абонементів залишиться незмінною: на проїзд у трамваї чи тролейбусі – 70 грн повна ціна та 35 грн пільгова; на проїзд у трамваї і тролейбусі – 100 грн повна ціна і 50 грн пільгова, пише ZAXID.NET.

Нагадаємо, на громадських слуханнях директор ЛКП «Львівелектротранс» Орест Козак сказав, що підняття ціни є обґрунтованим, оскільки підприємство не є самоокупним і потребує значних дотацій. За його словами, підприємство за місяць заробляє лише «2,5 млн грн, а витрачає 7 млн».

Востаннє у Львові тариф на електротранспорт піднімали у червні 2012 року. Нагадаємо, що у місті з травня до 3 грн подорожчав проїзд у маршрутках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!