Політична реклама

З дільничним інспектором можна буде спілкуватися онлайн

1287 0
На сайті Міністерства внутрішніх справ України стартує тестова електронна система «Дільничні інспектори міліції», за допомогою якої дільничному інспектору міліції можна буде написати повідомлення

Вона містить відомості про розташування на території держави дільничних пунктів міліції, дільничних інспекторів міліції та їх контактні дані, - повідомляє прес-служба МВС.

Головне призначення цієї системи – взаємообмін інформацією між міліцією та населенням. Зокрема, вона дає змогу інформувати громадян про стан правопорядку, порядок звернення до ОВС по допомогу в установленні безвісти зниклих осіб, а також отримувати повідомлення від громадян.

Керівництво органів внутрішніх справ з допомогою ГІС «ДІМ» матиме змогу контролювати порядок розгляду звернень до дільничних інспекторів міліції. Інформація оновлюватиметься в міру внесення змін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!