Політична реклама

З кінця грудня для перевезення собак потягом потрібно буде викупити усе купе

1119 0
З 30 грудня 2011 року набирає чинності наказ Міністерства інфраструктури України „Про затвердження змін до Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України”. У ньому, зокрема, прописаний порядок для перевезення собак у купе пасажирського, швидкого поїздів, а також у швидкісних – у вагонах з місцями для сидіння та регіональних поїздах.

Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", у купе пасажирського чи швидкого поїзда пасажиру дозволяється перевозити собаку при собі лише за умови викупу ним усіх місць купе. Великі собаки (вищі 45 см, не більше одного) повинні перевозитися у намордниках на ланцюжках або ремінних прив'язках, малі собаки – в ящиках, корзинах, клітках (не більше двох тварин).

У вагонах купе з місцями для сидіння інших категорій поїздів (швидкісних, високошвидкісних тощо) перевозити собак дозволяється на таких самих умовах, якщо місця є відокремленими.

У регіональних поїздах великих собак можна перевозити лише у крайніх тамбурах першого і останнього вагонів під наглядом супровідника, а малих собак дозволяється розміщувати під місцями для сидіння в ящиках, корзинах, клітках (не більше двох тварин).

Для дрібних кімнатних тварин (крім собак) та кімнатних декоративних птахів доступні всі типи вагонів незалежно від наявності ручної поклажі. Вони повинні перевозитися в ящиках, корзинах, клітках (не більше одного місця ручної поклажі) і вільно розміщатися на місцях, відведених для ручної поклажі.

Для собак, дрібних кімнатних тварин та кімнатних декоративних птахів є обов'язковим наявність ветеринарного документа, оформленого належним чином.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!