Політична реклама

З кінця квітня на львівському вокзалі буде безкоштовний Wi Fi

1483 0
У кінці травня на головному залізничному вокзалі Львові буде Wi-Fi-зона. На час Чемпіонату і на потім Wi-Fi буде безкоштовним, окрім того будуть встановлені безоплатні туалети. Таке рішення було погоджено під час засідання робочої групи «Вокзал», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Світ мобільний і всі, хто приїжджає, особливо іноземні туристи, користуються Інтернетом. На час Чемпіонату і на потім буде безоплатний Wi-Fi. В тому числі і безоплатні туалети, що є також важливо, бо вони, як правило, в світі  на вокзалах є безкоштовними.

Для працівників залізниці буде проведено 4 великі тренінги зі спілкування.

Це певний стандарт, який ми ставимо для себе, як для привітного міста, міста, яке з радістю приймає гостей. Також цей весь сервіс залишиться для львів’ян. Якість обслуговування для всіх має бути хороша», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, до ЄВРО-2012 у Львові сформовано 17 робочих груп. Загалом у кожну групу входить 10-12 людей різного профілю, які разом працюють над питаннями підготовки та проведення Євро 2012 у тому чи іншому напрямку. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!