Політична реклама

З кінця травня пасажирам потягу Київ-Львів обіцяють доступ до інтернету

1127 1
Введення телекомунікаційної мережі в експлуатацію з наданням послуг доступу до мережі Internet пасажирам швидкісних поїздів заплановано на 28 травня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Залізничники закінчують організацію роботи телекомунікаційної мережі безпроводового доступу до мережі Інтернет в поїздах, що курсуватимуть на дільницях швидкісного руху. На напрямку швидкісного руху прокладено 1262 км захисної полімерної трубки та броньованого волоконно-оптичного кабелю.

На Львівській залізниці обладнання введено в експлуатацію в повному обсязі.

Станом на 14 травня завершується встановлення радіовеж: встановлено 207 радіовеж з 223 на дільниці Львів – Київ – Донецьк. Залізничні зв'язківці виконують роботи із підключення радіовеж до електроживлення.

Готується також рухомий склад, зокрема, закуплено та сконфігорувано обладнання, підготовлені проектні рішення для його встановлення, які знаходяться в стані погодження з виробником електропоїздів - компанією Hyundai Rotem. Планується, що роботи буде завершено до 21 травня.

Нагадаємо, відтепер потяг зі Львова до Києва їхатиме п'ять хвилин. 

 

16 Травня, 2012 01:17
zgryvus Це звісно круто, але яка буде дальність дії веж і як часто потрібно буде перепід'єднуватися до мереж, чи це буде робитися автоматично?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!