Політична реклама

З квитком на Євро-2012 у Львові можна буде безкоштовно їздити у громадському транспорті

1287 0
Квиток на матч Євро-2012 надаватиме право на безоплатний проїзд у громадському транспорті. Про це 8 лютого повідомив заступник начальника департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

«Ми працюємо над угодою між приймаючим містом і УЄФА стосовно того, що квиток на матч Євро-2012 буде квитком на проїзд у громадському транспорті», – повідомив сьогодні, 8 лютого, заступник начальника департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

«УЄФА компенсує це певною сумою коштів. Тобто це не є безоплатний проїзд, а проїзд, компенсований за рахунок УЄФА», – додав Олег Вілюра.

Він також зазначив, що «розрахуватися» в громадському транспорті квитком на матч можна буде тільки протягом 36 годин. «Це день матчу і 12 годин після нього. Матч закінчиться вночі, а в Європі існує заборона нічних польотів, відповідно, ті вболівальники, які відлітатимуть зранку, також матимуть можливість проїхати безкоштовно в громадському транспорті наступного дня», – зазначив Олег Вілюра, - повідомляє "Гал-інфо".

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!