Із Києва до Запоріжжя запускають додатковий нічний поїзд

1533 0
Також він курсуватиме через Марганець та Нікополь.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Із Києва до Запоріжжя запускають додатковий нічний поїзд через Кривий Ріг. Про це повідомляють в «Укрзалізниці». 

«Укрзалізниця призначає щоденний додатковий нічний швидкий поїзд №276/275 Київ – Запоріжжя через Кривий Ріг», – пояснюють там. 

Зворотній рейс буде зручним для жителів Нікополя та Марганця, де евакуаційні потоки досі активні, адже посадка здійснюватиметься за світлої частини доби.

Читайте також: Одну з вулиць у Києві перейменували на честь міста Мелітополь 

Перший рейс поїзда призначено на 28 вересня. З Києва він виїздитиме о 21:36, до Кривого Рогу прибуватиме о 07:12, до Запоріжжя – об 11:55. Зворотно з 29 вересня стартуватиме поїзд о 14:35 з Запоріжжя, зупинятиметься в Марганці о 16:16, в Нікополі – о 16:57, в Кривому Розі – о 20:25. До Києва прибуватиме о 05:48.

Нагадаємо, з 24 вересня потяг «Прикарпатський експрес» №807/808 зі Львова до Коломиї пришвидшив курсування.Також поїзд тепер робить дві додаткові зупинки – у Миколаєві-Дністровському (залізнична станція у с. Розвадів) та Болехові (залізнична станція у м. Болехів). 

Софіко Векуа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!