З ким зіграє збірна України за вихід на Євро-2016. Деталі

2610 0
Вчора завершилися останні футбольні матчі в групах відбору на Євро-2016, яке відбудеться у Франції. Тож збірні, які зайняли треті місця в своїх групах, в тому числі і Україна, дізналися імена своїх можливих суперників у матчах плей-офф з останні місця на футбольному форумі.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Так, збірна Україна опинилася серед сіяних команд, відтак її можливим суперниками є збірні Ірландії, Данії, Норвегії чи Словенії. Жеребкування відбудеться у неділю, 18 жовтня. Перші матчі відбудуться 12/13/14 листопада, матчі відповіді – 15/16/17 листопада.

Де саме відбудеться матч в Україні – поки невідомо.

Нагадаємо, що путівки на Євро-2016, окрім господаря турніру Франції, здобули збірні Австрії, Албанії, Англії, Бельгії, Німеччини, Ісландії, Іспанії, Італії, Північної Ірландії, Польщі, Португалії, Румунії, Росії, Словаччини, Туреччини, Швейцарії, Уельсу, Хорватії.

Триватиме футбольне дійство у Франції з 10 червня до 10 липня 2016 року.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!