З Китаю до Львова хочуть запустити чартерні авіарейси

4160 0
Китайські інвестори зацікавилися Львовом та висловили бажання налагодити авіасполучення.
фото: inquisitr.com

фото: inquisitr.com

Учора, 17 серпня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з керівництвом ТОВ "Спільне українсько-китайське підприємство "Укрлісхолдинг". На зустрічі був присутній співвласник, основний інвестор та ініціатор створення цієї компанії Ванга Іфенга. Він запропонував запустити новий туристичний проект відвідання Львівщини китайськими громадянами, – інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації. Китайський гість наголосив, що сьогодні є великий попит серед громадян Китаю на відпочинок і оздоровлення за кордоном.

Читайте також: Фото дня: у Львові приземлився перший літак із Мінська

"Наприкінці вересня закінчується пілотний проект, який охопив Київ, Одесу, Львів і Трускавець. Наступного року ми плануємо організувати групи загальною кількістю не менше як 2 тисячі туристів. Для цього ми би хотіли, щоб аеропорт "Львів" імені Данила Галицького почав приймати чартерні рейси з Китаю", – сказав Ванг Іфенг. Олег Синютка відповів, що для цього Львівський аеропорт має всі можливості. 

Нагадаємо, із 31 жовтня відкриють пряме сполучення до Ганновера (Німеччина), а 1 листопада заплановані рейси до Вроцлава (Польща) із Києва. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!