У Львівській міськраді не знайшли вибухівки. Оновлено

1736 0
Сьогодні, 21 листопада, надійшло повідомлення, що в адміністративній будівлі Львівської міської ради «Ратуша» (пл. Ринок,1) знаходиться вибухівка.

З будівлі Львівської міської ради евакуйовують працівників та відвідувачів. Детальніше інформація буде повідомлена додатково, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Згодом у відділі зв’язків з громадськістю МВС України у Львівській області повідомили, що з початку року, це вже друге повідомлення, яке надійшло до працівників міліції про неправдиве замінування мерії міста.

На місце події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно- криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб. З міської ради було евакуйовано 400 працівників та відвідувачів.

Після ретельного обстеження приміщень та прилеглої території Львівської Ратуші вибухових пристроїв виявлено не було.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, минулого тижня у Львові шукали вибухівку в ТЦ King Cross Leopolis.
 

Читайте також: Масові повідомлення про замінування у Львові – від жартівників і психічно хворих


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!