З липня з ЛКП «Лев» можна буде забрати вже cтерилізованого пса

2823 0
Фото з Facebook

Фото з Facebook

Львівське комунальне підприємство «Лев», яке займається безпритульними собаками у місті, через 2-3 тижні розпочне процес вакцинації і стерилізації тварин, яких готуються віддати у добрі руки. Упродовж місяця після цього обіцяють прооперувати до 20 собак, повідомив директор ЛКП «Лев» Богдан Марків.

«Одна операція для тварини коштує понад 400 грн, тож, зрозуміло, коштів на всіх не вистачає. Та, все ж, після того, як отримаємо ліки, почнемо стерилізацію», – каже Богдан Марків. Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Щороку ЛКП «Лев» відловлює близько 1 тисячі собак (частину з яких підбирають вже мертвими). Прилаштувати в добрі руки вдається близько 250 тварин.

Зараз в ЛКП утримують 65 собак. За минулий місяць працівники стерилізували трьох собак, прилаштували до нових гсоподарів 23 тварин.

Як раніше повідомляло tvoemisto.tv, що собак з ЛКП «Лев» у Львові віддаватимуть новим господарям стерилізованими, вакцинованими, з чіпом та документами. Цього року таке нововведення реалізують тільки частково через обмежену кількість фінансів, але з наступного року воно має стати обов’язковим.

ЛКП «Лев» знаходиться у Львові на вул. Промисловій, 56, тел: (0322) 252-30-41. Тут можна взяти собаку додому!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!